ANALYZE CAT  KATTENGEDRAGSTHERAPIE WIE IK BEN

 

 

Mijn naam is Claudia van der Linden. Sinds ik in 2016 ben afgestudeerd aan de Tinley Academie ben ik werkzaam als kattengedragsdeskundige. Ieder consult is voor mij opnieuw een uitdaging om tot de kern van het probleem te komen en hierin bij kat én mens aan te sluiten met als doel een beter leven voor beiden.

 

Ik ben mijn leven lang al omringd door één of meerdere katten. De liefde voor dit dier is daarom een vanzelfsprekendheid maar toch nooit gewoon. Iedere dag weten katten me te vertederen, te verbazen, maken ze me aan het lachen of zetten me aan het denken. Dat betreft niet alleen mijn eigen seniorpoes Skittle en de twee jongvolwassen katers Mick & Pimmetje, maar ook de katten die ik buiten tegenkom en natuurlijk de katten die ik bij consulten ontmoet.

 

Mijn kennis hou ik up-to-date door nascholingen, het bijwonen van lezingen, contact met collega's en door het lezen van wetenschappelijke artikelen en boeken. Regelmatig maak ik hierbij uitstapjes naar andere diersoorten.

 

Naast de werkzaamheden als kattengedragsdeskundige geef ik lezingen over kattengedrag en ben ik auteur van een drietal boeken.  Daarnaast heb ik in 2022 het diploma "Uitvaartverzorger voor Dieren' behaald.

 

Ik ben werkzaam als Tinley Gedragstherapeut *  waar wetenschappelijke kennis en liefde voor dieren hand-in-hand gaan.

 

Tinley-gedragstherapeuten zijn gediplomeerd en ervaren en delen een unieke visie. Ze realiseren zich dat ieder dier en mens uniek is en stemmen hun adviezen hier op af. Deze adviezen zijn gebaseerd op zowel wetenschappelijke inzichten als praktijkervaringen. Tinley-gedragstherapeuten hebben respect voor mens en dier. Het welzijn van het dier hebben ze hoog in het vaandel, maar ze hebben ook begrip voor uw situatie. De kwaliteit en professionaliteit van onze therapeuten waarborgen wij door eisen te stellen aan onze gedragstherapeuten. (Website Tinley Gedragstherapie voor Dieren)


LOCATIE

 

Claudia van der Linden

Vossenstraat 5

3817WH Amersfoort

 

KvK nr. 83301593

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

VOLG ONS

 

 

 

Instagram

Facebook

WERKZAAM ALS GEDRAGSTHERAPEUT KAT BIJ:

 

ERKEND DOOR