ANALYZE CAT  KATTENGEDRAGSTHERAPIE WIE IK BEN

 

Mijn naam is Claudia van der Linden. Sinds ik in 2016 ben afgestudeerd aan de Tinley Academie ben ik werkzaam als kattengedragstherapeut en help ik katten en hun eigenaren bij ongewenst kattengedrag. Ieder consult is voor mij opnieuw een uitdaging om tot de kern van het probleem te komen en hierin bij kat én mens aan te sluiten met als doel een beter leven voor beiden.

 

 

Zelf ben ik mijn leven lang al omringd door één of meerdere katten. De liefde voor dit dier is daarom een vanzelfsprekendheid maar toch nooit gewoon. Iedere dag weten katten me te vertederen, te verbazen, maken ze me aan het lachen of zetten me aan het denken. Dat zijn niet alleen mijn eigen katten,  Skittle en  Binkie, maar ook de katten die ik op straat zie lopen en natuurlijk de katten die ik bij consulten ontmoet.

 

Mijn kennis hou ik up-to-date door nascholingen, het bijwonen van lezingen, contact met collega's en door het lezen van wetenschappelijke artikelen en boeken. Regelmatig maak ik hierbij ook uitstapjes naar andere diersoorten.

 

Naast de werkzaamheden als gedragstherapeut voor katten geef ik lezingen over kattengedrag en ben ik auteur van een drietal boeken over kattengedrag. Daarnaast wandel ik ook graag met honden.

 

Ik ben aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren waar wetenschappelijke kennis en liefde voor dieren hand-in-hand gaan.