ANALYZE CAT KATTENGEDRAGSTHERAPIE  REVIEWS                              
Plastic eten

"Een van mijn katten knaagde al sinds ze een kitten was aan plastic. Dat was vervelend, maar sinds een jaar ongeveer begon ze het plastic ook op te eten, waardoor ik regelmatig met haar met spoed naar de dierenarts moest. Nu was haar gedrag dus gevaarlijk geworden voor zichzelf en daarom wilde ik graag weten of een kattengedragstherapeut de reden hiervoor kon achterhalen. Daarom besloot ik iemand te zoeken. Ik kwam terecht bij Claudia van der Linden en ze kon snel langskomen en nam goed de tijd om mijn kat te observeren. Ze had snel door wat het onderliggende probleem kon zijn en gaf me erg bruikbare tips en heldere achtergrondinformatie. Naderhand kon ik nog verdere vragen stellen en die beantwoordde ze snel. Ik ben erg tevreden en zou haar aan iedereen aanraden."

 

Marlies


Ruzie tussen katten

"Begin April kregen mijn poezen ineens bonje met elkaar, ondanks dat zij als zusjes sinds kleins af aan al samen wonen. Na een paar weken zelf ‘aan te rommelen’ heb ik Claudie ingeschakeld. Zij reageerde vlot, duidelijk en we hadden snel een afspraak met elkaar gemaakt zodat Claudie de situatie onder de loep kon nemen. Na het huisbezoek kreeg ik een plan van aanpak, duidelijke adviezen en kon ik voor vragen altijd aankloppen. Het proces heeft hier 2 maanden geduurd en ik moet eerlijk zeggen dat ik bang was dat ‘t nooit meer goed zou komen. De dierenarts gaf ook al vrij snel het advies om een kat te herplaatsen, maar Claudie heeft hier nooit de nadruk op gelegd. Inmiddels zijn de katten weer helemaal goed met elkaar, dankzij het langzaam herintroduceren en de positieve associatie weer opbouwen. Het lijkt echt wel een wonder als ik zo op de afgelopen maanden terugkijk. Ik heb zelf het contact als erg prettig ervaren. Claudie is deskundig, reageert snel en is begaan met de situatie (als baasjes komen er natuurlijk ook emoties bij kijken.) Ik zou zeker iedereen aanraden om Analyze Cat in te schakelen als je problemen ervaart in het gedrag van je kat(ten)."

 

Lonneke

 


Angst

"Claudia begon de analyse vanaf de basisbehoefte van de kat, kijkend naar het rugzakje en huidige situatie, vanaf daar zijn we gaan proberen met in rustig tempo aanpassingen te doen en te kijken wat 't deed in gedrag. We hebben samen de fysieke en mentale problemen kunnen vinden en aanpakken. Mijn kat is een vrolijke en speelse kater geworden, helemaal uit zijn schulp gekropen, we zijn erg opgelucht!"

 

Sarah van Vuuren

Agressie tussen katten

"Een van mijn twee katten had plotseling agressie naar de ander wat niet ophield.  Claudia heeft mij enorm ondersteund en heel veel van hun gedrag uitgelegd en tips gegeven hoe met dit gedrag om te gaan. Het heeft even geduurd maar alles is gelukkig helemaal goed gekomen en als vanouds zijn ze weer vriendjes!!! Dank je wel Claudia voor alles :)"

 

Elvira Ballast


Angst

"Claudia heeft ons ontzettend goed geholpen met de agressie door angst van onze poes Isis. Ze had snel door wat de oorzaak was en gaf goede adviezen om dit te aan te pakken. Al binnen twee weken ging het een stuk beter! Isis is veel meer op haar gemak en minder angstig. Claudia is heel scherp en geeft praktische tips."

 

Merel


Onzindelijkheid

"Onze Ragdoll plaste door het hele huis al vanaf dat ze drie maanden was. Ik was inmiddels haar derde eigenaar omdat niemand haar meer wilde hebben. Claudia heeft ontdekt waarom ze onzindelijk was. Hierdoor kon het worden opgelost. We zijn superblij."

 

Mirjam van Beek


Onzindelijkheid

"Na het overlijden van één van onze katten namen we er een kitten bij. Ondanks dat ze al gauw vrienden werd plaste en poepte de oudste kat opeens op de bank. Na het uitvoeren van de adviezen was dit gelukkig  snel opgelost"

 

Fam. WiersmaOnzindelijkheid

"Poes Jackie en kat Storm hebben we in 2019 uit het asiel gehaald Na ongeveer een jaar begon Jackie te plassen op de bank en het tapijt,. Ook trok ze zich steeds meer terug en vertoonde tekenen van stress. Storm de kat, is een compleet tegenovergestelde persoonlijkheid: zelfverzekerd, ondernemend en ook ietwat dominant. Dat laatste maakte Jackie dan weer nog onzekerder. Na bijna drie jaar worstelen met Jackie's gedragsproblemen, besloten we Claudia van der Linden (gevonden via de site van Tinley) in te schakelen. Zij kwam bij ons thuis om de situatie met eigen ogen waar te nemen. Vooraf hadden we ook wat filmpjes gestuurd waarop bijvoorbeeld te zien was hoe Storm op gezette tijden Jackie uit evenwicht bracht. Ze had tijdens haar bezoek al gelijk een aantal bevindingen m.b.t. bijvoorbeeld de kattenbakken, het plaatsen van de voerbakken etc. Ook kon ze , door de dieren te observeren bijkomende waardevolle informatie geven t.a.v. bepaalde gedragingen waar we zelf eigenlijk nooit bij hadden stilgestaan. Ze heeft o.b.v. dat consult een gedetailleerd verslag met adviezen en tips opgesteld en ons die nog dezelfde dag opgestuurd. We hebben de aanbevelingen uitgevoerd en... het resultaat was ronduit verbluffend ! Binnen een week waren alle problemen (waar we dus al drie jaar mee aan het worstelen waren) opgelost. Jackie is gestopt met plassen op bank en tapijt. Dat doet ze nu dagelijks in haar favoriete kattenbak welke we hebben aangeschaft en ingericht o.b.v. de adviezen van Claudia. Ook is Jackie’ s zelfvertrouwen groeiend. Ze komt weer veel meer buiten, zoekt contact met de mensen en durft zelfs Storm van repliek te dienen als die iets te dominant dreigt te worden. Dat dominante gedrag van Storm naar Jackie toe, is trouwens een stuk minder geworden nadat we ook de adviezen t.a.v. hem hebben toegepast. Claudia heeft na twee weken weer contact met ons opgenomen om te evalueren hoe het ging. Maar tegen die tijd konden we alleen maar melden dat alles op rolletjes liep en het wordt zelfs wekelijks beter. Samengevat, dit consult heeft een ware ommekeer teweeggebracht in onze katten problematiek. We hadden dit achteraf gezien dus veel eerder moeten doen maar enfin... beter laat dan nooit"

 

Henk


"Claudia heeft ons erg goed geholpen. Het contact verliep fijn en snel, ook het bezoek was erg prettig. Super vriendelijke vrouw die ons goede adviezen heeft gegeven. Aanrader!

 

Janiek


Onzindelijkheid

"Mijn kat gebruikte op een gegeven moment de kattenbak niet meer. Het probleem was snel opgelost door Claudia's analyse en adviezen. Sindsdien is het geen 1x meer misgegaan. Verder was het fijn dat je achteraf alle info nog opgestuurd kreeg, Claudia aanvullende adviezen gaf en dat ze nog bereikbaar was voor vragen in de nazorgperiode. Blij dat ik de stap heb gemaakt om een kattentherapeut in te schakelen!

 

Lieke Smets


Spelagressie

"Claudia is echt geweldig, ze heeft ons ontzettend goed geholpen met onze kat. We snappen hem nu beter en kunnen beter inspelen op zijn behoeftes. Claudia denkt erg fijn mee, doet het echt vanuit liefde en steun en is heel geduldig. Ook weet ze goed te schakelen als iets niet werkt of wanneer je iets moeilijk vind."

 

Djorhia


Kat erbij?

"Ik heb deze katten gedragstherapeut uitgenodigd omdat ik wilde weten of het goed wat voor mijn kat om er een tweede bij te hebben. Met een prachtig deskundig advies hebben we niet alleen besloten dat er een andere kat bij kon komen maar heeft zij ook meegedacht over een passende match. De match was een succes en ik heb nu twee hele gelukkige katten thuis!"


"Muis hield ons 's nachts wakker door haar gemiauw en rondrennen. Door het advies en de tips van de kattengedragsdeskundige van Analyze Cat kunnen we nu weer rustig slapen."

  

Saskia en Michael van Doorn


Vernielzucht

"Bram vernielde mijn bank en trok het behang van de muren. Dat is nu opgelost. Ik ben  tevreden  en Bram ook zoals je op de foto ziet."

 

Jeroen


Introductie van kitten

"Twee kittens met een maand leeftijdsverschil waardoor het poesje niet op kon tegen het katertje en bang voor hem werd. We hebben ontzettend veel geprobeerd, alle info gelezen die er te vinden was maar we bleven zitten met 2 katten die we steeds moesten scheiden.  1,5 week na de komst van Claudia is er een wereld van verschil. Wij hadden ervaring met katten en hadden aardig wat kennis maar toch kwam Claudia met dingen die nieuw voor ons waren en die het probleem hebben opgelost. Ze is haar geld dubbel en dwars waard!"

 

Ingrid RuterRuzie tussen katten

"Claudia heeft mij super goed geholpen en zonder haar had ik nooit het geduld en vertrouwen gehad dat het weer goed zou komen tussen mijn 2 katers. De ruzie heeft in totaal 3 maanden geduurd en Claudia was altijd bereikbaar voor advies en wist de juiste volgende stap te adviseren.

 

Milou Klein Obbink


Agressie naar mensen

"Fantastisch advies, persoonlijk en kundig. We hebben dezelfde kat met de liefste eigenschappen weer terug, dankzij Claudia."

Liduine Smals


Agressie naar de oppas

"Doordat mijn poes de oppas aanviel kon ik niet meer op vakantie. Ook is mijn poes erg bang voor bezoek. Met aanpassingen in huis en een goede handleiding voor mijn kat kan ik nu weer rustig op vakantie en is Dora minder bang voor  bezoek."

 

Eigenaar Dora


Agressie naar mensen

"Lex viel ons tot bloedens toe aan wanneer we buiten in de tuin zaten omdat hij bang was voor andere katten. Na het gedragstraject kan Lex nu ontspannen in de tuin met ons zijn."

 

Pepijn en Helen


Onzindelijkheid
Eén van onze kittens was niet zindelijk, ze plaste en poepte dagelijks buiten de bak. Claudia kwam langs en gaf goede adviezen over zindelijkheid en ook andere, leuke en goede tips over kattengedrag. Binnen een dag mailde ze een grondige rapportage met wetenschappelijk onderbouwde adviezen. Claudia is betrokken en professioneel, ze weet echt waar ze het over heeft. In de eerste dagen hield ze regelmatig contact via de app om te vragen hoe het ging. En het gaat goed! Het is nu ruim drie weken geleden dat de adviezen zijn opgevolgd. Ons katje heeft alleen in de eerste week nog één keer haar behoefte buiten de bak gedaan. Wat een opluchting! Bedankt Claudia!
Rianda Mulder

Ruzie tussen katten
"We hebben contact met Claudia  opgenomen om de ruzie tussen ‘onze zussen’ op te lossen. Wij hebben het contact altijd als enorm prettig ervaren. Veel tips, inzichten en advies, maar… (misschien ook belangrijk als huisdiereigenaar die veel geeft om zijn/haar beestje) ze luistert ook naar jouw ideeën/gevoelens/frustraties. Er was namelijk ruimte voor onze zorgen, maar de katten stonden altijd voorop. Helaas is het uiteindelijk niet gelukt om onze dames weer te herintroduceren (teveel dalen na de pieken), maar ook het traject om een ander huisje voor één van onze meiden te zoeken, werd goed begeleid. We hebben ontzettend veel geleerd. Inmiddels zijn beide van onze meisjes weer rustig en gelukkig en dat is ons het meest waard."
Nicole Schalkwijk

LOCATIE

 

Claudia van der Linden

Vossenstraat 5

3817WH Amersfoort

 

KvK nr. 83301593

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

VOLG ONS

 

 

 

Instagram

Facebook

WERKZAAM ALS GEDRAGSTHERAPEUT KAT BIJ:

 

ERKEND DOOR