ANALYZE CAT KATTENGEDRAGSTHERAPIE  GASTENBOEK                                  

 

 "

 

 

 

 

Onze Ragdoll plaste door het hele huis al vanaf dat ze drie maanden was. Ik was inmiddels haar derde eigenaar omdat niemand haar meer wilde hebben. Claudia heeft ontdekt waarom ze onzindelijk was. Hierdoor  kon het worden opgelost. We zijn superblij. 

 

Mirjam van Beek - Amersfoort

 

 

"

Doordat mijn poes de oppas aanviel kon ik niet meer op vakantie. Ook is mijn poes erg bang voor bezoek. Met aanpassingen in huis en een goede handleiding voor mijn kat kan ik nu weer rustig op vakantie en is Dora minder bang voor mijn bezoek.

 

Eigenaar Dora - Amersfoort

          

"

Muis hield ons s"nachts wakker door haar gemiauw en rondrennen. Door het advies en de tips van Analyze Cat kunnen we nu weer rustig slapen.

  

Saskia en Michael van Doorn - Barneveld

 

 

 

 

 

 

 

 "

 

Ondanks zijn mooie krabpaal vernielde Bram mijn bank en muren met zijn gekrab. Het blijkt dat een krabpaal wél op de juiste plek moet staan. Bram is nu wel tevreden met zijn krabpaal zoals je op de foto ziet.

 

Jeroen - Hoogland/Amersfoort

 

                     "

 

 

Lex viel ons tot bloedens toe aan wanneer we buiten in de tuin zaten omdat hij bang was voor andere katten. Na een intensief gedragstraject kan Lex nu ontspannen in de tuin met ons zijn.

 

Pepijn en Helen - Nijkerk

 

 

 

 

 

"

 

Na het overlijden van één van onze katten namen we er een kitten bij. Ondanks dat ze al gauw vrienden werd plaste en poepte de oudste kat opeens op de bank. Na het uitvoeren van de adviezen was dit gelukkig  snel opgelost!

 

Fam. Wiersma - Amersfoort