ANALYZE CAT KATTENGEDRAGSTHERAPIE  GASTENBOEK                                  "Onze Ragdoll plaste door het hele huis al vanaf dat ze drie maanden was. Ik was inmiddels haar derde eigenaar omdat niemand haar meer wilde hebben. Claudia heeft ontdekt waarom ze onzindelijk was. Hierdoor kon het worden opgelost. We zijn superblij. "

 

Mirjam van Beek - Amersfoort


"Doordat mijn poes de oppas aanviel kon ik niet meer op vakantie. Ook is mijn poes erg bang voor bezoek. Met aanpassingen in huis en een goede handleiding voor mijn kat kan ik nu weer rustig op vakantie en is Dora minder bang voor  bezoek."

 

Eigenaar Dora - Amersfoort


"Muis hield ons 's nachts wakker door haar gemiauw en rondrennen. Door het advies en de tips van Analyze Cat kunnen we nu weer rustig slapen."

  

Saskia en Michael van Doorn - Barneveld


"Ondanks zijn mooie krabpaal vernielde Bram mijn bank en muren met zijn gekrab. Het blijkt dat een krabpaal wél op de juiste plek moet staan. Bram is nu wel tevreden met zijn krabpaal zoals je op de foto ziet."

 

Jeroen - Hoogland/Amersfoort


"We hebben 2 kittens met een maand leeftijdsverschil.  Het cyperse katertje had veel spelagressie en het poesje kon niet tegen hem op. We hebben ontzettend veel geprobeerd, alle info gelezen die er te vinden was maar we bleven zitten met 2 katten die we steeds moesten scheiden. Omdat we er niet meer uitkwamen hebben we Claudia gemaild. Ze heeft ons voorzien van hele nuttige tips en raadde ons een aantal producten aan. Nu 1,5 week na haar komst is er een wereld van verschil. Claudia heeft hier echt het verschil in gemaakt! Wij hadden ervaring met katten en hadden aardig wat kennis maar toch kwam Claudia met dingen die nieuw voor ons waren en die het probleem hebben opgelost. Ze is haar geld dubbel en dwars waard!"

 

Ingrid Ruter- Odijk

"Na het overlijden van één van onze katten namen we er een kitten bij. Ondanks dat ze al gauw vrienden werd plaste en poepte de oudste kat opeens op de bank. Na het uitvoeren van de adviezen was dit gelukkig  snel opgelost!"

 

Fam. Wiersma - Amersfoort


"Lex viel ons tot bloedens toe aan wanneer we buiten in de tuin zaten omdat hij bang was voor andere katten. Na een intensief gedragstraject kan Lex nu ontspannen in de tuin met ons zijn."

 

Pepijn en Helen - Nijkerk

TEVREDEN GEBRUIKERS  VAN DE GEURVERRIJKING


  analyze.cat@gmail.com

Claudia van der Linden

Vossenstraat 5

3817WH Amersfoort

telefoon: 06 261 02 117

KvK nr. 83301593

Volg  ANALYZE CAT op Instagram en Facebook

 

ANALYZE CAT is aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren.