ANALYZE CAT KATTENGEDRAGSTHERAPIE  GASTENBOEK                                  Claudia heeft ons ontzettend goed geholpen met de agressie door angst van onze poes Isis. Ze had snel door wat de oorzaak was en gaf goede adviezen om dit te aan te pakken. Al binnen twee weken ging het een stuk beter! Isis is veel meer op haar gemak en minder angstig. Claudia is heel scherp en geeft praktische tips.

 

Merel


"Onze Ragdoll plaste door het hele huis al vanaf dat ze drie maanden was. Ik was inmiddels haar derde eigenaar omdat niemand haar meer wilde hebben. Claudia heeft ontdekt waarom ze onzindelijk was. Hierdoor kon het worden opgelost. We zijn superblij."

 

Mirjam van Beek


"Na het overlijden van één van onze katten namen we er een kitten bij. Ondanks dat ze al gauw vrienden werd plaste en poepte de oudste kat opeens op de bank. Na het uitvoeren van de adviezen was dit gelukkig  snel opgelost"

 

Fam. Wiersma


"Muis hield ons 's nachts wakker door haar gemiauw en rondrennen. Door het advies en de tips van Analyze Cat kunnen we nu weer rustig slapen."

  

Saskia en Michael van Doorn - Barneveld


"Bram vernielde mijn bank en trok het behang van de muren. Dat is nu opgelost. Ik ben  tevreden  en een Bram ook zoals je op de foto ziet."

 

Jeroen


"Twee kittens met een maand leeftijdsverschil waardoor het poesje niet op kon tegen het katertje en bang voor hem werd. We hebben ontzettend veel geprobeerd, alle info gelezen die er te vinden was maar we bleven zitten met 2 katten die we steeds moesten scheiden.  1,5 week na de komst van Claudia is er een wereld van verschil. Wij hadden ervaring met katten en hadden aardig wat kennis maar toch kwam Claudia met dingen die nieuw voor ons waren en die het probleem hebben opgelost. Ze is haar geld dubbel en dwars waard!"

 

Ingrid Ruter"Doordat mijn poes de oppas aanviel kon ik niet meer op vakantie. Ook is mijn poes erg bang voor bezoek. Met aanpassingen in huis en een goede handleiding voor mijn kat kan ik nu weer rustig op vakantie en is Dora minder bang voor  bezoek."

 

Eigenaar Dora


"Lex viel ons tot bloedens toe aan wanneer we buiten in de tuin zaten omdat hij bang was voor andere katten. Na het gedragstraject kan Lex nu ontspannen in de tuin met ons zijn."

 

Pepijn en Helen

  analyze.cat@gmail.com

Claudia van der Linden

Vossenstraat 5

3817WH Amersfoort

telefoon: 06 261 02 117

KvK nr. 83301593

Volg  ANALYZE CAT op Instagram en Facebook

ANALYZE CAT is aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren en erkend door de SPPD (Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen).