ANALYZE CAT KATTENGEDRAGSTHERAPIE  GASTENBOEK                                  

 

Na thuiskomst van vakantie bleek mijn kat gestrest te zijn waardoor ze besloot om op mijn bed te plassen. Dit was niet de thuiskomst die ik in gedachten had. Contact gezocht met Analyze Cat en van haar eerste tip werd ik al erg blij. Ik dacht i.v.m. de geur dat ik mijn beddengoed moest weggooien maar niets was minder waar. Beddengoed wassen in Biotex en weg is de geur. Verder nog heel veel andere tips gehad. Mijn bed is droog gebleven 😃

Eigenaresse van Sam en Maupie- Amersfoort

 

 

"Claudia heeft me goed geholpen met mijn twee vechtende katten. Door het uitvoeren van een praktisch stappenplan en enkele aanpassingen in huis gaat het nu goed."

Eigenaresse van Lady en Muis - Hilversum

 

"Mijn kater Bram vernielde mijn bank en muren met zijn gekrab. Bram krabt nu aan een krabpaal i.p.v. aan de bank. 

Eigenaar Bram - Hoogland/Amersfoort

 

"Bink hield me wakker met door het huis rennen en miauwen. Door de adviezen van Analyze Cat slaap ik nu weer rustig."

Eigenaresse Bink - Leusden.

 

"Doordat mijn poes de oppas aanviel kon ik niet meer op vakantie. Ook is mijn poes erg bang voor bezoek. Met aanpassingen in huis en een goede handleiding voor mijn kat kan ik nu weer rustig op vakantie.

Eigenaar Dora - Amersfoort

 

"Muis viel me steeds onverwacht aan. Door een aantal duidelijke adviezen kan ik Muis nu beter bieden waar hij behoefte aan heeft. Hierdoor stopten de aanvallen."

Eigenaresse Muis- Barneveld

 

"Van mijn twee katten poepte er een naast de bak. Dit is fantastisch opgelost!

Eigenaresse Devil & Angel - De Bilt.

 

"Jones sproeide het hele huis onder. Ik dacht er over om hem weg te doen. Door Jones o.a. meer vrijheid te geven met een kattenluik heeft hij op één keer na niet meer gesproeid. Ik ben achteraf héél blij dat ik hem niet heb weggedaan."

Eigenaresse Jones - Amersfoort

 

"Doordat mijn kat een blaasontsteking had plaste ze in huis. Maar ook nadat dit over was bleef ze maar plassen. Ik snapte er niets van want de urineonderzoeken waren steeds goed. Claudia heeft uitgelegd hoe ik de kattenbak weer een fijne plek kan maken waardoor ze nu weer netjes in de bak plast. Claudia is vriendelijk en professioneel."

Eigenaresse Poes - Kattenbroek/Amersfoort

 

"Mijn ragdoll hield altijd erg van knuffelen. Maar toen ze mij begon te bijten wanneer ik haar aaide heb ik Analyze Cat ingeschakeld. Ook wilde ze opeens niet meer spelen met haar broer. Claudia ontdekte dat ze pijn had. Ik ben toen met haar naar de dierenarts gegaan en toen bleek dat Elly rugproblemen had. Ze krijgt nu pijnstilling en komt weer lekker op schoot."

Eigenaresse Elly en Billy - Amersfoort

 

Ik kreeg een kitten erbij. Ondanks dat deze al gauw vrienden werd met mijn oudere kat plaste en poepte die opeens op de bank. Na het uitvoeren van de adviezen is dit gelukkig opgelost!

Eigenaresse Leo en Tiny - Amersfoort