ANALYZE CAT KATTENGEDRAGSTHERAPIE  ERVARINGEN                                 
Een van mijn twee katten had plotseling agressie naar de ander wat niet ophield. Claudia heeft mij enorm ondersteund en heel veel van hun gedrag uitgelegd en tips gegeven hoe met dit gedrag om te gaan. Het heeft even geduurd maar alles is gelukkig helemaal goed gekomen en als vanouds zijn ze weer vriendjes!!! Dank je wel Claudia voor alles :)

 

Elvira Ballast


Claudia heeft ons ontzettend goed geholpen met de agressie door angst van onze poes Isis. Ze had snel door wat de oorzaak was en gaf goede adviezen om dit te aan te pakken. Al binnen twee weken ging het een stuk beter! Isis is veel meer op haar gemak en minder angstig. Claudia is heel scherp en geeft praktische tips.

 

Merel


"Onze Ragdoll plaste door het hele huis al vanaf dat ze drie maanden was. Ik was inmiddels haar derde eigenaar omdat niemand haar meer wilde hebben. Claudia heeft ontdekt waarom ze onzindelijk was. Hierdoor kon het worden opgelost. We zijn superblij."

 

Mirjam van Beek


"Na het overlijden van één van onze katten namen we er een kitten bij. Ondanks dat ze al gauw vrienden werd plaste en poepte de oudste kat opeens op de bank. Na het uitvoeren van de adviezen was dit gelukkig  snel opgelost"

 

Fam. WiersmaIk heb deze katten gedragsdeskundige uitgenodigd omdat ik wilde weten of het goed wat voor mijn kat om er een tweede bij te hebben. Met een prachtig deskundig advies hebben we niet alleen besloten dat er een andere kat bij kon komen maar heeft zij ook meegedacht over een passende match. De match was een succes en ik heb nu twee hele gelukkige katten thuis!


"Muis hield ons 's nachts wakker door haar gemiauw en rondrennen. Door het advies en de tips van Analyze Cat kunnen we nu weer rustig slapen."

  

Saskia en Michael van Doorn - Barneveld


"Bram vernielde mijn bank en trok het behang van de muren. Dat is nu opgelost. Ik ben  tevreden  en een Bram ook zoals je op de foto ziet."

 

Jeroen


"Twee kittens met een maand leeftijdsverschil waardoor het poesje niet op kon tegen het katertje en bang voor hem werd. We hebben ontzettend veel geprobeerd, alle info gelezen die er te vinden was maar we bleven zitten met 2 katten die we steeds moesten scheiden.  1,5 week na de komst van Claudia is er een wereld van verschil. Wij hadden ervaring met katten en hadden aardig wat kennis maar toch kwam Claudia met dingen die nieuw voor ons waren en die het probleem hebben opgelost. Ze is haar geld dubbel en dwars waard!"

 

Ingrid Ruter"Doordat mijn poes de oppas aanviel kon ik niet meer op vakantie. Ook is mijn poes erg bang voor bezoek. Met aanpassingen in huis en een goede handleiding voor mijn kat kan ik nu weer rustig op vakantie en is Dora minder bang voor  bezoek."

 

Eigenaar Dora


"Lex viel ons tot bloedens toe aan wanneer we buiten in de tuin zaten omdat hij bang was voor andere katten. Na het gedragstraject kan Lex nu ontspannen in de tuin met ons zijn."

 

Pepijn en Helen


Eén van onze kittens was niet zindelijk, ze plaste en poepte dagelijks buiten de bak. Claudia kwam langs en gaf goede adviezen over zindelijkheid en ook andere, leuke en goede tips over kattengedrag. Binnen een dag mailde ze een grondige rapportage met wetenschappelijk onderbouwde adviezen. Claudia is betrokken en professioneel, ze weet echt waar ze het over heeft. In de eerste dagen hield ze regelmatig contact via de app om te vragen hoe het ging. En het gaat goed! Het is nu ruim drie weken geleden dat de adviezen zijn opgevolgd. Ons katje heeft alleen in de eerste week nog één keer haar behoefte buiten de bak gedaan. Wat een opluchting! Bedankt Claudia!
Rianda Mulder

We hebben contact met Claudia  opgenomen om de ruzie tussen ‘onze zussen’ op te lossen. Wij hebben het contact altijd als enorm prettig ervaren. Veel tips, inzichten en advies, maar… (misschien ook belangrijk als huisdiereigenaar die veel geeft om zijn/haar beestje) ze luistert ook naar jouw ideeën/gevoelens/frustraties. Er was namelijk ruimte voor onze zorgen, maar de katten stonden altijd voorop. Helaas is het uiteindelijk niet gelukt om onze dames weer te herintroduceren (teveel dalen na de pieken), maar ook het traject om een ander huisje voor één van onze meiden te zoeken, werd goed begeleid. We hebben ontzettend veel geleerd. Inmiddels zijn beide van onze meisjes weer rustig en gelukkig en dat is ons het meest waard.
Nicole Schalkwijk

 

 

LOCATIE

 

Claudia van der Linden

Vossenstraat 5

3817WH Amersfoort

 

KvK nr. 83301593

 

 

NEEM CONTACT OP

 

 

VOLG ONS

 

 

 

Instagram

Facebook

AANGESLOTEN BIJ

 

ERKEND DOOR